Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Народився з вагою 470 грамів: у Дніпропетровській області врятували недоношеного малюка

У Дніпропетровському “Регіональному медичному центрі родинного здоров’я» медики роблять дива. Тут рятують малюків та мам зі значними ускладненнями здоров’я. І все це завдяки їхній майстерності та новому сучасному обладнанню.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпропетровську обласну раду, у «Регіональному медичному центрі родинного здоров’я» виходжують недоношених діток від 500 гр ваги. Навіть рекорд встановили – врятували малюка, який народився із вагою 470 гр. Загалом на рік медики лікарні проводять близько 2500 пологів. І більше половини – з ускладненнями.

У Дніпропетровській обласній лікарні врятували малюка, який народився із вагою 470 грамів

У Дніпропетровській обласній лікарні врятували малюка, який народився із вагою 470 грамів

Нещодавно там облаштували новітні пологові зали. Тут є все і навіть більше – від кнопки виклику медичного персоналу до спеціальних дитячих столиків з верхнім і нижнім підігрівом.

Зараз Дніпропетровщина стала медичним хабом для жителів фронтових регіонів: Луганської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Харківської областей. Тож навантаження на лікарню надзвичайно велике.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області під час негоди у машині швидкої народився хлопчик. Також повідомлялося про те, що у пологовому будинку Дніпра народилася трійня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору