Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області під час негоди у машині швидкої допомоги народився хлопчик

Кажуть, що смерть та родини не питають години. Про перше ми згадувати не будимо, а ось народження нового українця – це завжди щастя. Навіть коли пологи відбуваються прямо у машині швидкої допомоги. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю швидкої допомоги Тетяну Єсич, 20.11.2023 року о 04 год 40 хв. на “103” надійшло звернення, що у 31-річної вагітної мешканки одного з  населених пунктів Новомосковського району почалися перейми. Жінка перебувала на обліку з приводу ІV вагітності терміном 39 – 40 тижнів і перейми тривали вже близько двох годин.

На допомогу терміново виїхала бригада Новомосковської станції ЕМД .

При транспортуванні до акушерського відділення, почалися стрімкі пологи. Приймати їх довелось прямо в автомобілі ЕМД. Завдяки злагодженим професійним діям медиків, пологи пройшли без ускладнень для жінки та немовляти. Народився доношений хлопчик, який криком сповістив про свій День народження.

Породіллю з немовлям госпіталізували в акушерське відділення Новомосковської лікарні.
“Бажаємо малюку міцного здоров’я та щасливого дитинства під мирним небом!
Нашим працівникам дякуємо за нове ЖИТТЯ малого Українця!” – написала у повідомленні Тетяна.

Раніше Інформатор писав про те, що мешканка Дніпропетровської області народила 9-ту дитину у кареті “швидкої”. Також повідомлялося про те, що у пологовому будинку Дніпра народилася трійня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Нагору