Кривий Ріг До сайту

На свято та на будні: готуємо м’ясні рулетики з сиром

Коли дотримуєшся здорового способу життя треба більше вживати овочів. Так рекомендують дієтологи. Але коли поєднати їх і м’ясом та сиром буде і смачно, і корисно, і недорого.

Реклама

Інформатор пропонує приготоувати м’ясні рулетики із овочами та сиром. Цю універсальну страву можна подати і будні, і на свята. і як закуску, і з гарніром, як гаряче.

Продукти

Реклама

Приготування

Цибулю, болгарський перець і петрушку подрібнюємо блендером так, щоб перетворити їх на дуже дрібні шматочки, а не в пюре. Додати їх в миску, куди поклали фарш.

Додайте пропущений через чеснокодавку часник, мелений мускатний горіх, паприку, яйце, майонез/ряжанку і чорний мелений перець за смаком. Дуже добре перемішати.

Реклама

Додайте панірувальні сухарі. Добре розімніть склад руками, кілька разів постукавши ним об стінки миски.

В кінці додаємо сіль за смаком. Перемішайте ще раз.

Зробити начинку: подрібніть кріп: додати нарізане товстими смужками попередньо витримане у морозильці вершкове масло та натертий на крупній тертушці сир.

Реклама

Ложкою викласти м’яну суміш  ї у форму квадратної або прямокутної форми товщиною 5-7 мм на м’ясорубці, вистеленій харчовою плівкою.

Покласти смужку вершкового масла біля одного з країв верху м’яса. На його поверхню викладіть тертий сир і подрібнений кріп.

Верх м’яса згорнути у вигляді рулету.

Реклама

Викласти м’ясні рулетики на деко, застелене папером для випічки. Змастити їх маслом за допомогою силіконового пензлика.

Випікати їх 40-45 хвилин у розігрітій до 180 °C духовці.

Перекласти рулетики на блюдо і посипати рубаною зеленню. Смачного!

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати картопляні рулетики з грибами. Також ми розповідали про те, як приготувати рулет з курячої печінки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко