Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Погрожували власнику ритуального бізнесу та вимагали гроші: у Кривому Розі затримали злочинне угрупування

46-річний криворіжець зі спільником організували кримінальний бізнес. Зловмисники залякували підприємця, який займається ритуальними послугами. Правоохоронці затримали фігурантів і обшукали їх помешкання.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

46-річний мешканець Кривого Рогу зі своїм знайомим вимагали з чоловіка, котрий займається ритуальним бізнесом, 3000 доларів «боргу». Зловмисники застосовували до підприємця психологічний тиск та погрози фізичного насильства. У разі відмови сплатили 3000 доларів неіснуючого боргу, фігуранти погрожували чоловіку, який займається ритуальним бізнесом, створити «проблеми». Аби приховати злочинну діяльність, порушники наказали потерпілому передати гроші через пункт обміну валют.

Поліцейські затримали учасників угруповання під час отримання коштів.

На території Дніпра та Кривого Рогу правоохоронці провели обшуки в помешканнях та в автомобілях порушників. Вилучили зброю, гранати, наркотики, автомобіль, мобільні телефони, банківські картки та «чорнові» записи.

За скоєне фігурантам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Наразі вони знаходяться під вартою.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Дніпропетровській області поліцейські вимагали хабарі у водіїв за допомогою підставного драгера. Також ми писали, що у Кривому Розі будуть судити “Двадцятовських”.

Олена Шевченко

Нагору