Кривий Ріг До сайту

Сезон редиски: готуємо грузинський салат “Глехурад”

Сезон ранніх овочів у розпалі. Так хочеться з’їсти щось хрустке, смачненьке та ще й корисне для здоров’я. Салати у цьому плані не мають собі рівних.

Реклама

Інформатор пропонує спробувати грузинський овочевий салат “Глехурад”.

Продукти

Реклама

Для заправки

Приготування

Спочатку зробіть заправку. Для цього промийте горіхи і злегка підсмажте їх на сухій сковороді. Остудіть та подрібніть горіхи в ступці або в чаші блендера. Часник натріть на дрібній тертці або подавіть. Змішайте подрібнені горіхи, часник, оцет, хмелі-сунелі і гострий перець. Додайте трішки води і посоліть.

Реклама

Приготуйте салат. Редис, цибулю і огірки наріжте тонкими півкільцями, а помідори тонкими часточками. Перець наріжте соломкою. Салатне листя порвіть руками. Змішайте всі овочі в салатнику та посоліть. Додайте заправку та перемішайте. Залиште постояти в холодильнику на 20-30 хвилин.

Раніше Інформатор писав як приготувати моркву по-корейськи. Також ми розповідали про те, як приготувати Шопський салат.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Реклама