Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Весняна смакота: готуємо салат з редиски по-корейськи

Сезон редиски у розпалі. Та якщо звичайний салат набрид, можна приготувати з цього овочу дещо оригінальне. Така страва – справжній скарб вітамінів. До того ж коштує дешево.

Інформатор пропонує приготувати редиску по-корейськи.

Салат з редиски по-корейськи

Продукти

  • 7 шт. середніх редисок
  • 1/2 морквини
  • 1/2 ч.л.меленого коріандру
  • 1/2 ч.л.гострого перцю
  • 1 ч.л.приправи для моркви по-корейські
  • 2 ст.л.олії
  • 1,5 ч.л.лимоного соку
  • сіль за смаком
  • декілька зелених цибулинок(перо)
  • 1-2 зубчики часнику

Приготування

Натріть моркву на терці для корейських салатів. Редиску наріжте слайсами. Подрібніть зелень, а часник пропустіть через прес. Всі інгредієнти змішайте в салатнику.

Додайте спеції та ще раз перемішайте. Салат має настоятися кілька годин.

Раніше Інформатор писав про те, що приготувати на пікнік. також ми розповідали про те, як приготувати Шопський салат.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору