Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізький цирк призупинив роботу і скасував вистави: коментар гендиректора

Днями на дверях криворізького цирку зʼявилося оголошення про припинення роботи установи. Дві вистави, які залишилися до закриття сезону також скасовані. Тимчасово припиняють роботу й інші українські цирки.

Гендиректор криворізького цирку дав коментар Інформатору з цього приводу.

Часті та затяжні повітряні тривоги не дають змогу проводити вистави. Попри припинення роботи цирку всі куплені квитки перенесуть на наступні вистави.

«Кількість повітряних тривог не дозволяє працювати в штатному режимі! Ми не маємо права працювати під час повітряних тривог! У зв’язку з тим що у криворізький державний цирк не має в штаті артистів цирку, немає можливості перенести вистави на інші дати. Як тільки ситуація покращиться ми почнемо працювати», – зазначив Хлібосолов.

Загрози обстрілів зберігаються не лише у Кривому Розі, а й інших прифронтових містах. Тому тимчасово закрилися цирки у Запоріжжі, Одесі та очікує на закриття цирк Дніпра.

«Ми як і вся Україна чекаємо на перемогу, щоб почати працювати в звичайному режимі! Також припинили роботу Одеській державний цирк, Запорізький з наступного тижня Дніпровський державний цирк, то б то проблеми загальні», – додав очільник криворізького цирку.

Оголошення на дверях цирку

Олена Шевченко

Нагору