Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Захищаючи Україну загинув досвідчений металург з Кривого Рогу

На війні загинув криворіжець Костянтин Гулий. У березні 2022 року Костянтина призвали до лав ЗСУ. На жаль, 3 травня 2024 року боєць загинув захищаючи Україну від загарбників.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу підприємства.

У цивільному житті Костянтин працював на «АрселорМіттал Кривий Ріг». Він 27 років працював вогнетривником у фасонночавуноливарному цеху Ливарно-механічного заводу.

«Костянтин був одним із найдосвідченіших працівників, якому можна було доручити найскладніші завдання, – говорить начальник ФЧЛЦ Геннадій Давиденко. – Він міг не лише сам гідно впоратися з усім, а й об’єднати людей, організувати команду. Він завжди знаходив «ключик» до кожного, був хорошим бригадиром. Робота вогнетривника – це футерування ковшів, заміна футеровки електропечей. Це важка праця, але Костянтин ніколи не скаржився і не відступав перед складнощами. Нам не вистачатиме його, та ми зробимо все, щоб зберегти пам’ять про нашого колегу-захисника».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ворожого мінометного обстрілу загинув боєць з Криворіжжя. також ми писали, що під час ракетного удару загинув молодий гірник та нацгвардієць з Кривого Рогу.

Олена Шевченко

Нагору