Кривий Ріг До сайту

На Херсонщині дитина підірвалася на міні

29.03.23 Харківська область Знак «Обережно, міни!», встановлений саперами. На задньому плані частина касетного боєприпасу (з якого розкидаються бомби) росіян. За словами саперів, за один робочий день вони, всередньому, проходять 350 метрів. За їх оцінкою, станом на березень, снарядами, мінами й розтяжками забруднена щонайменше третина Харківської області – здебільшого йдеться про території, на яких російська армія перебувала тривалий час.

11 травня близько 15:40 у селі Музиківка, що за 200 км від Кривого Рогу на міні підірвався 11-річний хлопець. На тому ж місці поранення отримав і 63-річний чоловік. Обидва у лікарні.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на Херсонську обласну прокуратуру.

Хлопчик натрапив на міну, коли випасав худобу поблизу каналу. Дитину із численними пораненнями доставили до лікарні. Пораненого чоловіка оглянули лікарі.

Реклама

Прокуратура розпочала розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Правоохоронці спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Криворізькому районі підірвався трактор. Також ми писали, що на Криворіжжі чоловік підірвався на ворожому снаряді, коли порався на городі.

Реклама

Олена Шевченко

Реклама