Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У свій День народження на фронті загинув випускник Криворізького педагогічного університету

В боях за незалежність України загинув випускник Криворізького педагогічного університету Олег Новіков. Це сталося на Авдієвському напрямку. Серце захисника зупинилося в його день народження – 5 травня. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на тещу Героя Марго Затеєву.

Як пише Марго: “5 травня, у свій день народження, який співпадає з Великоднем, на війні загинув мій зять Олег Новиков у віці 37 років. Він був не тільки мужнім воїном, але й неймовірно відданим батьком та люблячим чоловіком. Його бадьорість та посмішка завжди були джерелом натхнення для оточуючих. Він незмінно зміцнював свою сім’ю, приносячи радість та надію в будь-якій ситуації. Він залишиться в нашій пам’яті як людина, яка втілила цінності сім’ї, відданості та бадьорості. Нехай його добрий дух і пам’ять залишиться з нами назавжди”.

Одногрупники з філфаку згадують Олега як “найкращого з людей”, талановитого, розумного, шляхетного, завжди усміхненого люблячого батька, який “міг о 8:00 ранку вже бути на стадіоні з сином ганяти м’яч, а після стадіону нести додому квіти…”

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ворожого мінометного обстрілу загинув боєць з Криворіжжя. Також ми писали, що під час ракетного удару загинув молодий гірник та нацгвардієць з Кривого Рогу.

Нагору