Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув співробітник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Микола Пивоваров

26 квітня на війні з россією, захищаючи Україну, загинув співробітник комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг” Микола Пиворваров. Це сталося поблизу населеного пункту Новокалинове Покровського району Донецької області. Вдовою залишилася його дружина, сиротами двоє дітей.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу підприємства.

До призову на військову службу під час мобілізації в березні 2023 року Микола працював машиністом крана у конвертерному цеху.

За згадкою старшого майстера конвертерного цеху Олексія Тикви: “Більш ніж два десятиліття працював він у цеху, був класним спеціалістом і чудовою людиною. Врівноважений, мудрий, з почуттям гумору, Микола Пивоваров мав авторитет у колег. Керував розливальними кранами вантажопідйомністю 200 й 225 тонн, переміщував ковші, повні розплавленої сталі. Робота надзвичайно відповідальна. Коли ти розливаєш рідку сталь, то від твоїх професіоналізму, витримки та сконцентрованості залежить не лише робота цеху, а ще й життя колег, що працюють поруч. Працював він майстерно і безпечно. Непоправна втрата для нас”.

У загиблого залишилися дружина та двоє дітей.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що в боях за незалежність України загинув “кіборг” з Криворізького району. Також ми писали про загибель 20-річного бійця з Криворіжжя, який на фронті був 2 місяці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору