Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворіжанка перемогла у проекті “Супермама”

28-річна криворіжанка Ангеліна перемогла у 7-му сезоні телепередачі “Супермама”. Жінка заворожила всіх мам своїм неординарним підходом до виховання дитини. Також матусю з Кривого Рогу відмітив і головний експерт та ведучий проєкту Дмитро Карпачов.

Розповідає Інформатор.

Згідно з форматом проєкту, учасниць оцінюють їхні ж конкурентки, які виставляють бали за трьома критеріями: хазяйновитість, виховання дітей та самореалізація. Максимальна оцінка – 10 балів. Стільки ж може виставити ведучий проєкту Дмитро Карпачов.

Проект знімали у Києві. Серед матусь була й учасниця, яка родом з Кривого Рогу, але наразі з чоловіком та 2-річним сином проживають у Києві. Вона близько 10 років працювала аніматором та організовувала дитячі свята. Тому як ніхто знає чим зайняти дитину, щоб їй було весело та цікаво.

Ангеліна “працює” аніматором для найголовнішого “клієнта” – свого сина

Криворіжанка Ангеліна виховує свого дворічного сина Адама через ігри. Вона вигадує різноманітні розвивальні активності, якими й займає увесь вільний час малюка.

Психолог і ведучий проєкту Дмитро Карпачов похвалив Ангеліну за творчий підхід у вихованні, який гарно впливає на розвиток дитини.

У фіналі згідно з балами, які поставили учасниці Ангеліна посідала перше місце. Лише на один бал від неї відставала інша конкурсантка. Тоді Дмитро Карпачов вирішив розділити свої бали і віддав 5 балів Ангеліні.

Врешті-решт криворіжанка не втратила перше місце і виграла титул супермами у телепроєкті.

Ангеліна з Кривого Рогу перемогла на “Супермамі”

Раніше Інформатор повідомляв, що мешканець Кривого Рогу з ДЦП переміг у міжнародних змаганнях з бодибілдингу. Також ми писали, що бібліотека з Кривого Рогу перемогла  у Всеукраїнському конкурсі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору