Кривий Ріг До сайту

Вважався безвісти зниклим: від ворожої кулі загинув електрогазозварник з Кривого Рогу

На війні загинув 33-річний Максим Олександрович Крюков з Кривого Рогу. У цивільному житті захисник працював в управлінні із ремонту технологічного устаткування. Більше двох місяців Максим Крюков вважався, але 2 травня стало відомо про його загибель. У нього залишилися дві донечки.

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на “Південний ГЗК“.

Максим 7 років працював в цеху капітального ремонту колій, далі вирішив змінити місце роботи. Але 2021 році знову повернувся на ПівдГЗК і почав працювати в управлінні з ремонту технологічного устаткування. А вже через рік чоловік був мобілізований до лав ЗСУ.

Реклама

Югоківець разом із побратимами бив ворога на Херсонському, а потім на Донецькому напрямках. За проявлену мужність і успішне виконання завдань під час бою нагороджений нагрудним знаком «Золотий хрест» та медаллю «За хоробрість в бою».

На жаль, в середині лютого 2024 року рідні Максима отримали сповіщення про те, що воїн вважається зниклим безвісти на Авдіївському напрямку. Два з половиною місяці рідні були у невідомості, але 2 травня надійшло сповіщення про загибель захисника.

Без сина залишилися батьки, без батька – десятирічна Настя та шестирічна Кіра.

Реклама

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під час ворожого мінометного обстрілу загинув боєць з Криворіжжя. також ми писали, що під час ракетного удару загинув молодий гірник та нацгвардієць з Кривого Рогу.

Олена Шевченко

Реклама