Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Звільняв Херсонщину: ДНК-експертиза підтвердила загибель криворізького металурга

Поблизу села П’ятихатки Бериславського району загинув боєць з Кривого Рогу Ігор Мельник. Серце захисника зупинилося на полі бою 19 жовтня 2022. Проте рідні змогли попрощатися з Ігорем лише навесні 2024 року. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Ігор Мельник став на захист України 1 березня 2022 року. Він брав участь у звільненні Херсонщини, але загинув майже через 8 місяців відданої служби. Смерть бійця підтвердили, коли тіло було ексгумоване та проведена експертиза ДНК. За результатами дослідження військовослужбовця було ідентифіковане.

У цивільному житті Ігор Мельник працював нагрівальником металу у сортопрокатному цеху № 2 «АрселорМіттал Кривий Ріг». У нього залишилася дружина Світлана і двоє синів Сергій та Богдан.

Як пояснив старший майстер стану ДС 250-4 Павло Житникович, нагрівати заготовки у печі – надзвичайно відповідальна робота, яка вимагає неабиякої концентрації, професійних знань та вмінь.

«Саме з нагрівальників металу починається весь складний процес прокатки, – пояснив Павло. – Якісно нагріти заготовки у печі – це неодмінна складова успішного процесу виготовлення прокатної продукції. Ігор робив це добре – мав вміння, відповідальність та досвід. Спокійний, завзятий і надзвичайно надійний, він робив свою справу і добре взаємодіяв з колегами. Не лише взаємодіяв, а й товаришував. Не раз виїздили бригадою на природу, спілкувалися, єднали команду. А його жарти завжди підіймали настрій, налаштовували на позитив. Ігоря дуже поважали».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що в боях за незалежність України загинув “кіборг” з Криворізького району. Також ми писали, що на війні загинув випускник криворізького вишу, який служив у Президентському полку.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору