Кожний ранок повинен починатися з доброго настрою та смачного сніданку. Перетворити ранок на маленьке свято допоможуть смачні та гарні “трояндочки” з ковбаси, сиру та овочів. Готуються вони швидко, а смак неймовірний.
Інформатор пропонує рецепт цієї бюджетної, смачної та ситної страви.
“Трояндочки” з ковбаси, сиру та овочів
Продукти
- 250 г бездріжжового листкового тіста.
- 1 помідор.
- 1 солений огірок.
- 100 г твердого сиру.
- 100 г вареної ковбаси.
- Спеції за смаком (сіль, перець, паприка).
- 1 яйце для змащування.
Приготування
- Підготуємо начинку: подрібніть ковбасу, сир та огірок. Додайте спеції та перемішайте.
- Розморозьте тісто: розкачайте його в пласт товщиною 3-4 мм.
- Сформуйте трояндочки: розріжте тісто на квадрати зі стороною 10 см. На кожен квадрат викладіть трохи начинки. Згорніть квадрат в конвертик, а потім скрутіть його в трояндочку.
- Випікання: застеліть деко пергаментом, викладіть трояндочки. Змастіть їх збитим яйцем.
- Відправте в духовку: розігрійте духовку до 200°C. Випікайте трояндочки 20 хвилин до золотистого кольору.
Подавайте трояндочки теплими з улюбленим соусом або сметаною.
Раніше ми повідомляли про те, як приготувати віночки з сосисками для дітей. Також ми розповідали про те, як приготувати сосиски у лаваші.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Олена Шевченко