Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Свято кожного ранку: як приготувати “трояндочки” з листкового тіста на сніданок

Кожний ранок повинен починатися з доброго настрою та смачного сніданку. Перетворити ранок на маленьке свято допоможуть смачні та гарні “трояндочки” з ковбаси, сиру та овочів. Готуються вони швидко, а смак неймовірний.

Інформатор пропонує рецепт цієї бюджетної, смачної та ситної страви.

“Трояндочки” з ковбаси, сиру та овочів

Продукти

  • 250 г бездріжжового листкового тіста.
  • 1 помідор.
  • 1 солений огірок.
  • 100 г твердого сиру.
  • 100 г вареної ковбаси.
  • Спеції за смаком (сіль, перець, паприка).
  • 1 яйце для змащування.

Приготування

  1. Підготуємо начинку: подрібніть ковбасу, сир та огірок. Додайте спеції та перемішайте.
  2. Розморозьте тісто: розкачайте його в пласт товщиною 3-4 мм.
  3. Сформуйте трояндочки: розріжте тісто на квадрати зі стороною 10 см. На кожен квадрат викладіть трохи начинки. Згорніть квадрат в конвертик, а потім скрутіть його в трояндочку.
  4. Випікання: застеліть деко пергаментом, викладіть трояндочки. Змастіть їх збитим яйцем.
  5. Відправте в духовку: розігрійте духовку до 200°C. Випікайте трояндочки 20 хвилин до золотистого кольору.

Подавайте трояндочки теплими з улюбленим соусом або сметаною.

Раніше ми повідомляли про те, як приготувати віночки з сосисками для дітей. Також ми розповідали про те, як приготувати сосиски у лаваші.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору