Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув досвідчений металург з Кривого Рогу

Під час боїв біля населеного пункту Вербове в Запорізький області загинув Володимир Слюсар. Він командував стрілецьким відділенням. Майже 30 років Володимир працював верстатником широкого профілю в ремонтно-механічному цеху №1 Ливарно-механічного заводу. У полеглого бійця залишилися дружина та донька-студентка.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» у facebook, – передає Інформатор.

Ще 17-річним юнаком Володимира взяли учнем токаря. Він продовжив започатковану батьками трудову династію, адже і батько, і мати Володимира пропрацювали в РМЦ-1. Вони змогли передати інтерес та повагу до роботи на виробництві машинобудівного профілю не тільки синові, а й доньці. Сьогодні рідна сестра Володимира теж працює на Ливарно-механічному заводі, щоправда, не за верстатом, а машиністкою крана і в іншому цеху – РМЦ-2.

Таким чином, хист до професії верстатника, мабуть, передався Володимирові, як то кажуть, на генному рівні.

«Ми знали Володимира Слюсара як справжнього професіонала, майстра своєї справи з великої літери, – розповідає начальник РМЦ-1 Євген Гречаний. – У Володимира було чому повчитися, було що перейняти, корисне для себе, не тільки новачкам, а й досвідченим колегам. Він з усіма охоче ділився своїми професійними «секретами». Його чуйність, терпіння, яке він виявляв, намагаючись якнайкраще все показати, більш зрозуміло пояснити, коли до нього зверталися за порадою, здається, були безмежними.

Він як ніхто міг підтримати того, у кого щось не заладилось, виникли якісь проблеми. У Володимира були просто неймовірні здібності, він немов чарівник міг додати людині впевненості у собі, у тому, що все буде добре, підняти її дух, якщо той похитнувся через якісь негаразди.

Не вистачає слів, щоб передати, що ми зараз відчуваємо, коли дізналися про загибель Володимира, про те, що він більше не повернеться до нас. Немає слів, щоб висловити як безмежно ми вдячні йому та багатьом іншим нашим захисникам та захисницям, таким як він, Героям, за їхню самопожертву».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув металург з Кривого Рогу. Також ми писали про загибель 20-річного бійця з Криворіжжя, який на фронті був 2 місяці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору