Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Має двох праправнучок: 100-річний ювілей відзначає довгожителька з Кривого Рогу

26 квітня 2024 року свій 100-річний ювілей відзначає мешканка Довгинцівського району Ніна Григорівна Донченко. У Кривому Розі жінка проживає вже понад 75 років. Ніна Григорівна витримала страшні часи голодомору і Другої світової війни.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Департамент соціальної політики виконкому Криворізької міськради.

Пані Ніна народилася в місті Кобеляки Полтавської області. Закінчила семирічну загально-освітню школу.

На долю Ніни Григорівни випало чимало випробувань під час голодомору 1932-1933 років, коли щоб не померти з голоду вона разом з двома братами та сестрою збирала залишки замерзлих буряків та качанів кукурудзи на полі, та Другої світової війни.

У 1948 році ювілярка вийшла заміж та разом з чоловіком переїхала до Кривого Рогу, де він працював на шахті. Ніна Григорівна працювала на різних підприємства міста. Разом вони виховали двох синів.

Пані Ніна має двох онуків, 2 правнуків та 2 праправнучки.

З нагоди поважного Дня народження ювілярку від імені міського голови привітали представники органів місцевого самоврядування, які сердечно побажали пані Ніні у другому сторіччі життя, міцного здоров’я, родинного затишку, бадьорості духу, миру та добра.

Щиро вітаємо Ніну Григорівну і бажаємо міцного здоров’я та наснаги.

Сьогодні в місті мешкає ще 11 довгожителів, яким виповнилося 100 і більше років.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі померла довгожителька і учасниця Другої світової війни. Також ми писали, що 100-річна довгожителька з Кривого Рогу займається спортом та сідає на шпагат.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору