Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вважався безвісти зниклим: стало відомо про загибель гірника з Кривого Рогу

Після багатьох місяців невідомості “на щиті” повернувся Ігор Володимирович Сірий з Кривого Рогу. З 18 липня 2023 року захисник вважався безвісти зниклим. У цивільному житті Ігор працював механіком дільниці управління дробильно-транспортного комплексу Південного ГЗК. Йому було 46 років.

Повідомляє Інформатор із посиланням на сторінку ПівдГЗК у facebook.

Ігор Володимирович після строкової служби прийшов працювати на комбінат стрільцем у відділ воєнізованої охорони. Разом із тим вступив до Криворізького технічного університету, де опанував спеціальність «Відкриті гірничі роботи». Більше 20 років він трудився у колективі югоківських дробильників: спочатку нетривалий час трудився слюсарем черговим та з ремонту устаткування, а опісля – механіком дільниці. Лише добрі і світлі спогади залишив по собі Ігор в колективі рідного йому цеху №3 УДТК.

У травні минулого року югоківець був мобілізований до лав Збройних Сил України. Після нетривалого навчання Ігорю Володимировичу довелося захищати Україну на донецькому напрямі. Разом із побратимами протистояв ворогу під селищем Курдюмівка Бахмутського району.

16 липня 2023 року рідні втратили зв’язок з Ігорем, і лише 18 липня їм повідомили, що він вважається зниклим безвісти. Багато місяців у серцях найрідніших людей жевріла надія, але на жаль, дива не сталося.  Нещодавно загибель Героя підтвердила ДНК-експертиза.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя!

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув металург з Кривого Рогу. Також ми писали про загибель 20-річного бійця з Криворіжжя, який на фронті був 2 місяці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору