Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам бути активними, Скорпіонам не квапити події: гороскоп на наступний тиждень для всіх знаків зодіаку

Починається тиждень із Сонячного затемнення 8 квітня. Головні теми тижня крутитимуться навколо особистого життя, співпраці, переоформлення договорів. У роботі краще взяти паузу чи закрити поточні процеси. Нині важливий контроль у всьому, а особливо у сфері особистих та ділових взаємин. 

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне:

Овен

Ризик помилок, непорозумінь, нещасних випадків і травм занадто високий, тому в першій половині тижня обмежте активність і зведіть до мінімуму контакти з незнайомими людьми, зустрічі, поїздки і паперову роботу. Друга половина тижня, особливо вихідні, обіцяє успіх. Можливі приємні сюрпризи в плані романтики. Очікується підвищена увага з боку шанувальників, подарунки, побачення і серйозні пропозиції щодо спільного майбутнього. У будні дні подбайте про своє здоров’я, відмовившись від холодних напоїв, морозива, алкоголю і мучного. Батьки Овни будуть пишатися навчальними та спортивними досягненнями своїх дітей.

Телець

Тельцям рекомендується подбати про своє здоров’я, особливо якщо у вас є хронічні проблеми. Діагностика і лікування особливо ефективні в другій половині тижня. У плані роботи краще не проявляти ініціативу в діяльності і зберігати нейтральні відносини з колегами. Також не рекомендується контактувати з керівництвом. У фінансових питаннях утримайтеся від витрат і інвестицій, принаймні, до наступного тижня. Вихідні будуть романтичними. Батькам Тельцям потрібно буде звернути увагу на своїх дітей в плані взаємодії з однолітками і однокласниками.

Близнюки

Для Близнюків новий тиждень принесе як нові можливості, так і нові виклики. Можливості пов’язані з професійною діяльністю: хтось отримає пропозицію про нову роботу або посаду, а хтось, можливо, захоче переїхати в інший регіон або країну. Багато хто з представників знаку спробують себе в кардинально нових сферах і матимуть можливість досягти великих успіхів у найближчому майбутньому. Що стосується складнощів, то вони будуть пов’язані з романтичною сферою і відносинами з партнерами. Близнюки будуть схильні до конфліктів, причиною яких стане накопичене невдоволення і напруга. І тут багато чого буде залежати від самих представників знака, їх здатності до конструктивного діалогу і взаємодії. Зі здоров’ям пощастить, але тим, хто має хронічні проблеми з дихальними шляхами, варто заздалегідь вжити заходів обережності.

Рак

Ракам на початку тижня рекомендується зберігати пасивність – уникати контактів, намагатися не сідати за кермо, не брати участь у масових заходах. Також слід обмежити фізичні навантаження через високий ризик травм. З середи ситуація почне виправлятися і представники цього знака з новою силою братимуть участь у суспільних процесах. Професійний світ навряд чи зміниться, але у фінансовому плані ви повинні бути обережними, не витрачати гроші та не вкладати їх у новий проєкт, яким би привабливим він не здавався. У плані міжособистісних відносин вдасться відновити зв’язки, які раніше були розірвані через непорозуміння або конфліктів. Романтична сторона життя вимагатиме від Рака більше сил, ніж зазвичай, через проблеми з другою половинкою, які їм доведеться вирішувати самостійно.

Лев

Левам доведеться пережити труднощі, пов’язані з сонячним затемненням. Через важливе положення Сонця в їх космічній карті представники цього знака особливо чутливі до цього явища. Труднощі в першу чергу пов’язані з емоціями: агресією, нетерпимістю, егоїзмом і депресією. Деяким людям потрібно бути більш усвідомленими, що відбувається, і контролювати свої емоції – це допоможе зберегти хороші стосунки з близькими та колегами. Друга половина тижня буде більш вдалою як у діловій, так і в романтичній сферах. Леви знову вийдуть на перше місце, привернуть увагу, засяють і залучать багато шанувальників. Що стосується здоров’я, то розслаблятися не варто, бо в першій половині тижня високі ризики травм, а в другій – простудних захворювань.

Діва

У першій половині тижня Діви почуватимуться трохи некомфортно через вплив затемнення. Розгубленість колег по роботі, багатослівність і позиція близьких людей щодо спільних справ або питань можуть особливо дратувати. До кінця тижня ваш настрій покращиться, а нові перспективи в бізнесі чи кар’єрі змусять дивитися в майбутнє з оптимізмом. Субота може стати веселим днем ​​для покупок, і покупки вистачить надовго. Фінансова сфера вимагатиме додаткового контролю, як і здоров’я. Слід уважніше ставитися до симптомів, які, на перший погляд, здаються незначними або легкими – вони можуть бути передвісниками серйозних захворювань. Романтична сторона життя Дів залишиться на колишніх позиціях, але багато хто познайомиться з новими шанувальниками, які будуть поводитися активно і наполегливо.
Терези

Терези, цього тижня у вас буде багато можливостей для спілкування та обміну ідеями з іншими. Будьте відкриті для нових знайомств. Ви можете відкрити для себе цікаві можливості. На роботі вас можуть попросити прийняти важливі рішення або вести команду за собою. Будьте готові використовувати свій вплив для досягнення позитивних результатів. Цього тижня ви можете звернути увагу на свої фінансові цілі та амбіції. Важливо мати чіткий план дій для досягнення своїх фінансових мрій. Використовуйте свою винахідливість та ресурсність, щоб знайти шляхи до успіху. Ваше здоров’я — це пріоритет. Краще візьміть кілька вихідних та побудьте на самоті, щоб нормалізувати свій стан. У романтичній сфері знайдіть час для глибоких і серйозних розмов з вашим партнером про майбутнє та спільні цілі. Будьте відкриті до змін і готові до розвитку ваших стосунків на новий рівень.

Скорпіон

Сонячне затемнення Скорпіони зустрінуть у роздратованому стані, але більшість представників цього знаку зможуть побороти свої негативні емоції, що заощадить собі сили та гроші. Кар’єрні амбіції вийдуть на перший план у другій половині тижня, і більшість цих амбіцій будуть задоволені. Для листопадових Скорпіонів з’являться нові джерела доходу, а жовтневі Скорпіони стануть популярнішими в потрібних колах або у начальства. Високий енергетичний потенціал, набраний до кінця тижня, зробить Скорпіонів привабливими для протилежної статі, а ось можливі партнери будуть слабшими і навряд чи викличуть взаємний інтерес у представників знака. Здоров’я, на жаль, буде схильне до коливань у першій половині тижня – переважно через загострення хронічних проблем.

Стрілець

Більшу частину тижня Стрільці будуть зайняті новими ідеями та проєктами. Вони почнуть будувати плани, розробляти стратегію і тактику, залучати однодумців. Більшість цих ідей будуть успішними. Протягом тижня слід подбати про своє здоров’я, оскільки ви можете підхопити застуду або інфекцію, а також загострити хронічні проблеми. Батьки Стрільці проводитимуть більше часу зі своїми дітьми. Тренери і вчителі будуть більш помітними, а їх популярність і увага будуть цілком заслуженими. У багатьох Стрільців з’явиться шанс обміняти деякі свої здібності і таланти на гроші.

Козоріг

Під час затемнення (і протягом декількох днів після нього) Козероги будуть дратівливими та емоційно нестабільними. Це негативно позначиться на роботі і відносинах з колегами, і тому представники цього знаку будуть відчувати себе не дуже комфортно. Не обійдеться і без конфліктів з близькими, але відносини тут будуть швидко налагоджуватися. Рекомендується приділяти більше уваги своєму здоров’ю, заздалегідь вживати профілактичних заходів, але краще виключити заняття спортом в першій половині тижня. Те ж саме стосується алкогольних напоїв і жирної їжі.

Водолій

У будні дні Водоліям варто зайнятися собою і своїми справами. Не варто вплутуватися в проблеми друзів і родичів, принаймні до вихідних. Чим менше представники цього знаку будуть перейматися чужими проблемами, тим краще вони себе почуватимуть і тим швидше зможуть зайнятися власними справами. В іншому випадку багато хто опиниться в позиції мисливця, який прагне вбити двох зайців одним пострілом. А результат таких перегонів зазвичай передбачуваний і всім відомий. Фінансовий бік життя трохи покращиться завдяки підтримці меценатів і партнерів. Романтична сторона життя порадує представників знака новими знайомствами – несподіваними і приємними.

Риби

З четверга Риби перейдуть у ресурсний статус. Початок тижня навряд чи буде вдалим як на роботі, так і в коханні. На роботі бажано дотримуватися нейтралітету і тримати дистанцію, а ось у відносинах краще відстоювати свою позицію. Що стосується здоров’я, то тим, хто має проблеми з ендокринною системою або нирками, варто постаратися запобігти їх виникненню і вести здоровий спосіб життя. Фінансова удача в понеділок і вівторок може принести не надто багато приємних сюрпризів. Представникам цього знаку рекомендується провести вихідні на природі, з найближчими людьми або родичами.

Раніше Інформатор повідомляв про погоду на 7 квітня. Також ми писали про те, як просинається від зими парк Веселі Терни у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

 

Нагору