Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В’їхав в автівку і втік: пильний містянин переслідував п’яного порушника по дорогам Кривого Рогу

1 квітня небайдужий криворіжець помітив, що водій “ВАЗу” скоїв ДТП та втік з місця аварії. Чоловік на власному авто почав переслідувати порушника. Під час руху містянин подзвонив патрульним і вказав, де знаходиться авто зловмисника.

Повідомляє Інформатор із посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

ВАЗ порушника зупинили у Довгинцівському районі. 50-річний керманич пройшов огляд на місці зупинки. Результат перевищував допустиму норму майже в 11 разів — 2,01 проміле алкоголю.

Крім того у чоловіка не було при собі документів, які дозволяють йому водити авто.

На порушника інспектори склали адміністративні матеріали, а саме: протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) та постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має з собою або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) КУпАП. Від керування його відсторонили.

У разі виявлення правопорушення обов’язково повідомляйте до поліції за номером 102.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі від подиху водія «зламався» драгер. Також м писали, що у Кривому Розі виявили автомобіль з каністрами «паленого» спирту.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору