Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Навколосвітня подорож Costa Cruises подарує незабутні враження

У Costa Cruises ви можете вирушити в пригоду всього життя, вирушивши в єдиний у своєму роді навколосвітній круїз. Протягом 105 незабутніх днів ця епічна подорож відкриє перед вами 34 неймовірних місця на 5 континентах. Відпливши із Савони (Італія) в січні 2024 року, ви обігнете земну кулю і закінчите свою подорож у тому ж порту в травні 2024 року.

Занурення в різноманітні культури по всьому маршруту

Епічна навколосвітня подорож з Costa Cruises пропонує можливість зануритися в неймовірно різноманітні культури на шести континентах. Від стародавніх цивілізацій до сучасних мегаполісів – ви познайомитеся зі спадщиною, традиціями, мистецтвом, архітектурою та повсякденним життям у різних куточках земної кулі.

Навколосвітній круїз ціна з Costa Cruises є відмінною можливістю розпочати свою культурну подорож у Італії, на батьківщині компанії, де ви зможете дослідити середньовічні села, міста епохи Відродження, як-от Флоренція і Піза, та приголомшливі природні ландшафти, які надихали художників протягом століть. Наступні зупинки у Франції, Іспанії та Португалії дадуть вам змогу зануритися в багату історію європейських подорожей, пов’язаних із відкриттям і колоніалізмом.

Перетинаючи Атлантичний океан, ви потрапляєте в яскравий ритм Бразилії. Пройдіться колоніальними вулицями і відкрийте для себе артефакти корінних племен, а потім станцюйте самбу на справжньому карнавалі в Ріо-де-Жанейро. Продовжуючи подорож узбережжям, ви побачите стародавні руїни майя й ацтеків у Мексиці, що розповідають про стародавні цивілізації.

Пройшовши через Панамський канал, ви відкриєте для себе незаймані атоли Французької Полінезії та унікальне поєднання східної та західної культур у космополітичному Гонконзі. У В’єтнамі наповнений храмами Ханой і дельта Меконгу дають змогу зазирнути в тисячолітню історію.

Кульмінація епічної подорожі знаходиться на стародавньому перехресті Європи та Азії в Стамбулі. Будучи єдиним містом у світі, що охоплює два континенти, він ідеально відображає різноманітну суміш культур, що відкрилася під час грандіозної подорожі Costa Cruises.

Захоплення природними чудесами

Епічна навколосвітня подорож з Costa Cruises – це можливість раз у житті помилуватися одними з найтрепетніших чудес природи у світі. Під час навколосвітнього плавання ви матимете шанс побувати в місцях, які більшість людей бачать тільки на фотографіях або в документальних фільмах.

Одна з найбільш знакових природних пам’яток на цьому маршруті – Великий Бар’єрний риф Австралії. Простягнувшись більш ніж на 1400 миль уздовж північно-східного узбережжя Австралії, ця система коралових рифів, що захоплює дух, містить понад 2900 окремих рифів і 900 островів. На окремих маршрутах Costa Cruises ви зможете поплавати з маскою і трубкою прямо в рифі, на власні очі спостерігаючи за буянням фарб і морського життя. Поспостерігайте за гігантськими молюсками, зеленими морськими черепахами і більш ніж 1 500 видами тропічних риб. Або зробіть мальовничий політ над рифом, щоб повною мірою оцінити його масштаб і красу.

Побалувати себе стравами екзотичної кухні

Епічна навколосвітня подорож з Costa Cruises пропонує шанс побалувати себе неймовірним розмаїттям екзотичних страв з усього світу. Під час подорожі більш ніж 30 країнами на 6 континентах ви матимете змогу скуштувати автентичні страви та аромати кожного пункту призначення.

У кожному порту заходу ви можете замовити кулінарні тури та уроки кулінарії, щоб отримати глибокі кулінарні враження. Або спробувати вуличну їжу на місцевих ринках і в ресторанах, рекомендованих бортовими кулінарними експертами.

Ця навколосвітня подорож дасть вам змогу побалувати свої смакові рецептори неперевершеним розмаїттям світових смаків і кухонь, не виходячи з комфортабельних ресторанів Costa Cruises. Це мрія любителя їжі!

Нагору