Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Назавжди 33: після тесту ДНК підтвердили смерть захисника з Дніпропетровської області

Захищаючи Україну загинув Олександр Величко з Жовтих Вод. Рідні та близькі до останнього сподівалися, що Олександр живий. На жаль, ДНК-тест підтвердив загибель 33-річного військового. У нього залишилися мати Світлана Іванівна, брат Павло та маленька донечка Віра.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Жовтоводівську міськраду.

Олександр народився 21 серпня 1990 року у нашому місті. Вчився у СШ № 4 та Саксаганському ПТУ № 77, де і здобув спеціальність тракториста сільськогосподарських машин.

Із 2018 року працював у Києві, а у 2020-му повернувся до Жовтих Вод, де влаштувався вантажником на підприємство «Гарант Метиз Інвесті».

19 січня 2023 року Олександр вступив в ряди ЗСУ.  Після здобуття військово-облікової спеціальності служив стрільцем-номером обслуги десантно-штурмового батальйону.

Загинув Олександр Величко унаслідок ворожого обстрілу 24 серпня 2023 року в районі населеного пункту Вербове, що на Запоріжжі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув молодий телеоператор з Кривого Рогу Микола Оранський. Також ми писали, що росіяни залишили сина без батька.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору