Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На війні загинув металург з Кривого Рогу

18 березня  захищаючи Україну загинув Євген Чубелюк. Серце криворіжця зупинилося у населеному пункті Новобахмутівка Донецької області. Він став на захист держави на початку повномасштабного вторгнення, 14 березня 2022 року.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Євген Чубелюк ніс службу командиром механізованого відділення.

У цивільному житті Євген Чубелюк працював прибиральником гарячого металу у цеху з обробки прибирання металу та сортування металопродукції ПП «Стіл Сервіс». Ця сувора металургійна професія не для слабких людей.

«Євген сортував прокат на стані ДС 250-2 сортопрокатного цеху № 1, – розповідає старший майстер ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бруханський. – Він завжди сумлінно працював. Якщо щось не виходило зразу й легко (а так буває з кожним на такій складній дільниці), то наполегливо шукав способи і досягав свого. Якщо за справу брався Євген, я був абсолютно спокійний за результат. Він завжди був врівноваженим і впевненим у собі, мав чималий досвід, не раз навчав професії колег-новачків. Ставився до них по-батьківськи. Вчив, хвалив, а де треба – міг і пожурити. Справедливим він був. Поважали Євгена у цеху. Гірко усвідомлювати, що його вже немає».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Раніше Інформатор повідомляв, що під Авдіївкою, прикриваючи побратимів, загинув боєць з Кривого Рогу. Також ми писали, що на війні загинув боєць з Криворізького району, який потрапив під ворожий мінометний обстріл.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору