Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Речником Повітряних Сил ЗСУ став 27-річний Ілля Євлаш: що про нього відомо

16 березня Юрія Ігната звільнили з посади речника Повітряних Сил ЗСУ. 18 березня стало відомо, що начальником служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил ЗСУ призначено майора Євлаша Іллю Олеговича. Відомо, що йому 27 років і він був спікером Сухопутних військ.

Повідомляє Інформатор із посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

Юрій Ігнат пішов з посади речника, але він залишиться у Повітряних силах ЗСУ та працюватиме в іншому напрямі.

Наступником Ігната на посаді спікера Повітряних Сил став Ілля Євлаш. Він проходив службу в Командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби зв’язків з громадськістю. Очолював службу зв’язків з громадськістю угруповання сил і засобів оборони міста Київ та пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця». Речник східного угруповання військ.

Влітку 2021 року служив у службі зв’язків із громадськістю у Сухопутних військах. Висвітлював спільні навчання українських бійців із арміями Британії, Канади та інших.

Біографія

Ілля Євлаш народився у місті Мена, Корюківського району, Чернігівської області. Навчався у місцевій школі, яку закінчив у 2013 році. Потім навчався у Київському національному торгово-економічному університеті, а також у Національній академії оборони України. В 2019 році закінчив Могилянську школу журналістики.

Раніше Інформатор повідомляв, що ЗСУ збили рекордну кількість російських літаків. Також ми писали, що Повітряні Сили України знищили великий десантний корабель ворога.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору