Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Чи можуть мешканці повернутися в пошкоджений ракетою будинок у Кривому Розі – коментар Євгена Ситниченка

12 березня ворог атакував Кривий Ріг ракетою х-59. Від влучання понівечені близько 400 квартир. Дев’ятиповерхівка на Східному пошкоджена повністю.

Повідомляє Інформатор із посиланням на голову Криворізької РВА Євгена Ситниченко.

Мешканцям дозволять зайти у помешкання, щоб забрати необхідні речі. Адже поки що невідомо, чи безпечно повернутися у пошкоджений будинок. Експерти ще будуть обходити квартири, щоб вирішити, чи можна перебувати в будинку і вже тоді буде відомо чи дозволять мешканці повернутися в свої оселі.

Слід зазначити, що дев’ятиповерхівка знаходиться у спальному районі Східний-1. Поблизу немає жодного військового об’єкту, чи навіть будівлі схожої на склад. Весь мікрорайон – це багатоповерхівки, щколи, садочки і магазини.

“Люди увечері прийшли додому відпочивати і це чисто теракт по мирному населенню і мирним людям, які нікому не загрожували”, – додав Ситниченко.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі внаслідок вибухової хвилі постраждало немовля і його сестричка. Також з’явилося відео перших хвилин після “прильоту” в багатоповерхівку у Кривому Розі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору