Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Врятувала ковдра: у Кривому Розі внаслідок вибухової хвилі постраждало немовля і його сестричка

12 березня росіяни здійснили ракетний удар по Кривому Рогу. Влучили у багатоповерхівку на Східному. Будинки які, розташовані поруч також пошкоджені внаслідок вибухової хвилі.

У квартирі в будинку поруч з епіцентром влучання родину врятувала ковдра, яка висіла на балконі. Про родину однокласника розповів фотограф Олександр Авраменко, – передає Інформатор.

В момент вибуху вся родина знаходилася в одній кімнаті. Мама, тато, 2-річна дівчинка були на ліжку, а в колисці спав новонароджений 1-місячний хлопчик. Внаслідок вибухової хвилі балконний блок впав прямо на ліжко, але основний удар на себе прийняла ковдра, що сохла на балконі.

На жаль, дітей посікло уламками. Обох доставили до лікарні. Дівчинці прийшлося зашивати поранення на голові, мати отримала поранення щоки та вуха.

14 березня у Кривому Розі оголошено днем жалоби за загиблими внаслідок російської атаки. Вже відомо про чотирьох загиблих.

Уламки і балконна рама впали у манеж малюка

Та сама сіра ковдра, яка закрила від удару

Вся кімната пошкоджена від вибухової хвилі

Раніше Інформатор повідомляв, що на місці “прильоту” завершилася пошуково-рятувальна операція. Також ми писали, що на місце зруйнованої дев’ятиповерхівки приїхала Наталія Могилевська.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору