Кривий Ріг До сайту

На Донеччині загинув металург з Кривого Рогу

Захищаючи Україну загинув старший солдат Євгеній Мельник. Серце захисника зупинилося 20 лютого біля населеного пункту Степове Донецької області. До призову на військову службу за контрактом у 2020 році Євген працював прибиральником гарячого металу в цеху з обробки, прибирання металу і сортування ПП «Стіл Сервіс».

Реклама

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Як розповів старший майстер ПП «Стіл Сервіс» Олександр Бруханський, Євгеній Мельник був сумлінним, відповідальним працівником.

Реклама

«Він сортував і пакував продукцію дрібносортного стану 250-1 сортопрокатного цеху № 1, – говорить Олександр Бруханський. – Дуже важка робота, особливо фізично.

На ДС 250-1 пачки прокату ув’язуються вручну, а прибиральники часто навіть присісти відпочити не можуть протягом усієї зміни. Євгеній працював швидко та якісно. Він шукав способи виконати будь-яке виробниче завдання, а не причини, щоб його не виконувати. Коли за роботу брався Євгеній Мельник, то я був впевнений у результаті. Він був спокійним, врівноваженим, своєю впевненістю надихав своїх колег. Тому, незважаючи на молодий вік, користувався повагою, авторитетом у бригаді».

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя.

Реклама

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув воїн і співробітник «АрселорМіттал Кривий Ріг». Також ми писали, що у Львові поховали уродженця Кривого Рогу, який загинув на фронті.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама