Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам розпочинати нові проєкти, Близнюкам спілкуватися: гороскоп на 19 лютого для всіх знаків зодіаку

19 лютого 2024 року – 10-ий місячний день. Його символ – Фонтан. Цей час бажано  провести з сім’єю або на благо сім’ї. Можна починати нові справи, особливо довгострокові проєкти. Добре закладати фундамент при будівництві нового будинку або справи.

Щодо конкретних знаків зодіаку, то Інформатор їм радить наступне:

Овен

Сьогоднішній день, дорогі Овни, сповнений енергії Марса, вашого покровителя. Це чудовий час для того, аби розпочати нові проєкти або взятись за виклики, що давно вас лякали. Ваша рішучість і конкурентний дух принесуть вдачу у спортивних заняттях або переговорах. Втім, уникайте зайвої імпульсивності у відносинах з близькими та колегами, зберігайте спокій.

Телець

Тельці, цей день сприятиме зосередженню на фінансових планах. Венера принесе удачу у справах, пов’язаних із красою та мистецтвом. Розгляньте можливість інвестування в предмети мистецтва або зробіть довгоочікувану покупку для дому. В особистому житті це час для теплих зустрічей з коханими. Але будьте обережні і не забувайте про баланс у витраті грошей.

Близнюки

Близнюки, сьогодні вам захочеться втекти від рутини. Різноманітність є ключем до вашого добробуту в цей день. Спілкування з новими людьми, освоєння нових навичок або навіть коротка подорож допоможуть вам відчути себе оновленими. Слідкуйте за своєю увагою і не розпорошуйте енергію на незначні деталі. Цього вечора ідеально підійдуть заняття, що стимулюють розум.

Рак

Раки, у цей понеділок ваші емоції можуть бути особливо сильними. Місяць у вашому знаку зодіаку робить вас більш чутливими до оточуючого середовища. Не ігноруйте потребу у самоті, якщо вона виникне, відпочинок допоможе вам загоїти внутрішні рани. Знайдіть час для занять, що приносять вам душевний спокій – медитація, йога або довга прогулянка поруч з природою.

Лев

Сьогодення може принести Левам багато позитивних моментів. Ваш невтомний оптимізм і творчі імпульси знайшли резонанс з потужними сонячними вібраціями. Ви зможете легко зачарувати оточуючих і залучити нові знайомства. Використовуйте це для розширення соціального кола чи розвитку особистісних проєктів. Але пам’ятайте про міру у всьому й уникайте зайвої самовпевненості.

Діва

Дівам слід бути уважними до деталей сьогодні. Меркурій активізує вашу здатність до аналізу, що може сприяти розв’язанню складних задач на роботі. Планування та організація допоможуть вам в підготовці до майбутніх проєктів. У відносинах з коханими потрібно бути відкритими й готовими слухати – це уникне непорозумінь. Хороший час для здорового способу життя й формування нових корисних звичок.

Терези

Для Терезів цей день може принести потребу у ваганнях. Венера, ваш планетарний покровитель, надихає на пошук гармонії й краси у всьому. Якщо ви відчуваєте внутрішній конфлікт, спробуйте медитацію або творчість як засіб для відновлення внутрішньої рівноваги. Не уникайте важливих рішень, просто надайте собі час на обміркування. Любовні справи потребують такту і ніжності – не поспішайте з висновками.

Скорпіон

Скорпіони можуть зіткнутися з небезпекою бути у центрі драматичних подій. Плутон підсилює вашу проникливість і інтуїцію, що може вас захистити від помилок. Водночас така глибина почуттів вимагає контролю, щоб не зробити поспішних рішень. У фінансовій сфері будьте уважні до деталей контрактів. Сьогодні – ідеальний час для поглиблення знань та самовдосконалення.

Стрілець

Стрільцям зірки подарують енергію для пригод та нових відкриттів. Юпітер, ваша планета-покровитель, вносить оптимістичні вібрації. Ризиковані заняття чи спортивні події можуть стати джерелом емоційного підйому. Беріть участь у соціальних подіях, ваша харизма притягуватиме зацікавленість інших. У цей період важливо не втратити відчуття реальності і не бути надто наївними у своїх сподіваннях.

 Коз0ріг

Козероги, ваша відповідальність і працелюбність сьогодні принесуть певні плоди. Сатурн надає вам структурності, завдяки чому ви зможете легко подолати будь-які перешкоди. Робота над довгостроковими цілями й планами має стати вашим пріоритетом. Знайдіть час для розвитку професійних вмінь. В особистісному розвитку спробуйте відшукати рівновагу між роботою та відпочинком, щоб уникнути перевтоми.

Водолій

Це день нових ідей і творчих імпульсів для Водоліїв. Уран, планета несподіванок, може змусити вас змінити звичний порядок дня. Будьте відкритими до нових технологій та сучасних методів вирішення завдань. У взаємостосунках цінуйте відвертість та експериментуйте з новими способами спілкування. Однак, зберігайте обережність і не робіть спонтанних, непродуманих кроків.

Риби

Для Риб цей день буде сповнений глибокої інтуїції та емпатії. Нептун у вашому знаку підсилює зв’язок зі своїм внутрішнім я і духовністю. Використовуйте цю енергію для медитації, мистецьких занять або волонтерства. Ваша творчість може знайти нові шляхи вираження. Не забувайте про необхідність земного рівня і реалістично оцінюйте ситуацію, щоб уникнути ілюзій та розчарувань у майбутньому.

Раніше Інформатор писав про погоду на 18 лютого. Також повідомлялося про те, що у мережі показали світлини засніжених околиць Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору