Кривий Ріг До сайту

Пішов по хліб та зник: у Дніпропетровській області знайшли знесиленого літнього чоловіка

У Новомосковському районі зник літній чоловік. Пенсіонер просто пішов по хліб та додому так й не повернувся. Сусіди забили на сполох.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 29 січня до поліції Новомосковська звернулися жителі села та повідомили про зникнення односельця. Вони розповіли, що цього дня зранку дідусь пішов у магазин до сусіднього села. Чоловік купив хліб, вийшов з магазину та пішов додому, після чого його ніхто не бачив.

У пошуках зниклої людини поліцейські сектору реагування патрульної поліції та оперативники кримінальної поліції разом із небайдужими мешканцями перевірили лісосмуги, поля, автодороги й інші місця у напрямку до місця проживання чоловіка. В результаті дідуся виявили на полі, майже за 2 кілометри від села, де він мешкає. Дідусь розповів, що повертаючись додому, заблукав. Він опинився у полі, але сил іти далі вже не вистачало.

Реклама

Для надання допомоги на місце події викликали швидку. Чоловіка передали медикам. Зраз його життю нічого не загрожує.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі зниклу дівчинку розшукав службовий собака. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі розшукують 16-річного хлопця.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Реклама

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у

Альона Свірідова

Реклама