Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Пішов по хліб та зник: у Дніпропетровській області знайшли знесиленого літнього чоловіка

У Новомосковському районі зник літній чоловік. Пенсіонер просто пішов по хліб та додому так й не повернувся. Сусіди забили на сполох.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 29 січня до поліції Новомосковська звернулися жителі села та повідомили про зникнення односельця. Вони розповіли, що цього дня зранку дідусь пішов у магазин до сусіднього села. Чоловік купив хліб, вийшов з магазину та пішов додому, після чого його ніхто не бачив.

У пошуках зниклої людини поліцейські сектору реагування патрульної поліції та оперативники кримінальної поліції разом із небайдужими мешканцями перевірили лісосмуги, поля, автодороги й інші місця у напрямку до місця проживання чоловіка. В результаті дідуся виявили на полі, майже за 2 кілометри від села, де він мешкає. Дідусь розповів, що повертаючись додому, заблукав. Він опинився у полі, але сил іти далі вже не вистачало.

Для надання допомоги на місце події викликали швидку. Чоловіка передали медикам. Зраз його життю нічого не загрожує.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі зниклу дівчинку розшукав службовий собака. Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі розшукують 16-річного хлопця.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у

Альона Свірідова

Нагору