Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

«Ашан» у ТРЦ «Сонячна Галерея» не відкриється: офіційний коментар

У Кривому Розі, після «прильоту» 8 січня, зачинився ТРЦ «Сонячна Галерея», зокрема й супермаркет «Ашан». Проте після ремонтних робіт у торговому центрі «Ашан» більше не відкриється. У власників закінчився строк оренди. На місці «Ашану» з’явиться новий супермаркет.

Повідомляє Інформатор із посиланням на девелопера торговельних комплексів в Україні Arricano.

Крім того, «Ашан» зачиняють ще й у прифронтовому Запоріжжі. У Кривому Розі «Ашан» працював 14 років. Про його закриття повідомляли ще до повномасштабного вторгнення. Але за домовленістю з орендатором, супермаркет продовжував роботу під час великої війни. Магазин перейде в онлайн-формат, а з квітня «Ашан» офіційно зачиниться у Кривому Розі.

«ТРК «Сонячна Галерея» та ТРК CITY MALL (у Запоріжжі) у 2024 році очікують позитивні зрушення, про які просили наші відвідувачі. Це багаторічна комплексна робота, результат якої наші клієнти зможуть оцінити вже цього року», — повідомила про зміни CEO Arricano Анна Чуботіна.

Arricano підсилить та урізноманітнить свої ТРК популярними та затребуваними брендами, на появу яких чекають мешканці Кривого Рогу й Запоріжжя. У ТРК «Сонячна Галерея» та ТРК CITY MALL з’являться можливості для відкриття нових торгових точок та створення додаткових робочих місць задля підтримки економіки України.

Який супермаркет замінить «Ашан» поки що невідомо. На даний момент ТРК «Сонячна Галерея» у Кривому Розі тимчасово зачинений.

«Водночас команда торговельного центру працює над тим, щоб продуктовий оператор поновив свою роботу у найближчий час серед першим», – повідомляють представники компанії.

Раніше Інформатор повідомляв, як росіяни прокоментували атаку по ТРЦ у Кривому Розі. Також ми писали, що у центрі Кривого Рогу побудують великий торговельний центр. Читайте також про те, що «Ашан» внесли у міжнародний перелік спонсорів війни.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору