Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області чоловік під час шопінгу загубив дітей

3 січня у Дніпрі загубилися двоє дітей – хлопчик 8 років та дівчинка 6 років. Разом з батьками вони приїхали у гості до Дніпра. На допомогу прийшли патрульні поліцейські.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області, 3 січня чоловік, який приїхав у Дніпро у гості, разом з дітьми відправився на прогулянку. По дорозі він з малечею пройшовся по магазинах. В цей час чоловік помітив, що дітлахи зникли. Він подзвонив до поліції та попросив про допомогу.

Отримавши прикмети загублених, патрульні обстежили прилеглу територію. Біля одного з будинків до інспекторів звернулася жінка і повідомила, що побачила двох дітей. Ті плакали та розповіли, що вони загубилися.

Поліцейські поспілкувалися з “мандрівниками”. Як з’ясувалося, це саме ті, кого вони розшукують. Діти пояснили, що поки батько відволікся, вони вирішили оббігти будинок з іншого боку, але потім втратили дорогу.

Маленьких бешкетників повернули батькам цілими і неушкодженими.

Раніше Інформатор писав про те, що патрульні Кривого Рогу повернули батькам зниклу дитину Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі патрульні повернули матері маленького мандрівника.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору