Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Обмеження пересування та огляд речей громадян: де у Дніпропетровській області посилили заходи воєнного стану

У двох районах Дніпропетровської області встановили особливий режим в’їзду і виїзду. Крім того вводяться обмеження свободи пересування. Додаткові заходи воєнного стану запровадили Дніпровському та Синельниківському районах.

Повідомляє Інформатор із посиланням на сайт Синельниківської міської ради.

Спільним наказом Дніпропетровської обласної військової адміністрації, Оперативних угрупувань військ «ХАРКІВ», «ХЕРСОН», «ЗАПОРІЖЖЯ» «СЛАВУТИЧ» від 18 грудня 2023 року утворено комендатуру Синельниківського району та Дніпровського на строк дії правового режиму.

У Синельниківському районі становлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також рух транспортних засобів. Також запроваджено на строк дії правового режиму воєнного стану перевірку документів та огляд речей у осіб на території Синельниківського району у порядку, визначеному Постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року №1456 «Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей , транспортних засобів, багажу та вантажів, службових  приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану».

Документ про створення комендатури у Дніпровському районі.

Раніше Інформатор повідомляв, чи будуть повістки у “Дії”.

Олена Шевченко

Нагору