Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На трасі у Дніпропетровській області невідомий розстріляв автомобіль: водій загинув

27 грудня на трасі “Дніпро – Решетилівка” невідомий в упор розстріляв автомобіль. Від отриманих травм водій помер на місці. Поліція шукає нападника. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, це сталося близько 18:00. На трасі Н-31 невідомий чоловік у балаклаві вискочив на дорогу та  декілька разів вистрілив, попередньо з автомата з глушником, по легковому автомобілю. Внаслідок отриманих поранень водій загинув на місці. Йому було 49 років.

У повідомленні зазначається, що для встановлення всіх обставин злочину на місце виїхало керівництво поліції та слідчо-оперативна група. На пошуки підозрюваного залучені всі служби поліції. Відкрите кримінальне провадження. Поліція ввела по області спецоперацію з пошуку того, хто стріляв.

Правоохоронці звертаються до громадян: ” У разі, якщо ви стали свідками злочину, або маєте запис з відеореєстратора прохання повідомити в поліцію за тел. +380 68 218 8538, +380 67 609 9228 або на лінію 102″.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі троє чоловіків вбили сімейну пару та забрали 5 мільйонів гривень. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області 18-річний юнак під час руху вистрілив у водія маршрутки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору