Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Масована повітряна атака росіян у Святвечір: як спрацювала ППО

У Святвечір 24 грудня війська рф здійснили масовану повітряну атаку по півдню України. Спочатку випустили дві ракети. Потім шість з половиною годин гатили дронами.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Оперативне командування “Південь”, спочатку ворог випустив дві ракети Х-59 в напрямку Кропивницького та Одеської області. Обидві знешкоджені підрозділами протиповітряної оборони.

Далі почалася дронова атака, яка тривала шість з половиною годин. У результаті знищені 23 ударних БпЛА типу «Shahed-136». З них

  • 17 в Одеській області
  • 3 у Херсонській області
  • по одному в Миколаївській та Кіровоградській областях.

Уламками збитого БпЛА пошкоджені технічні приміщення у припортовій інфраструктурі Одеси, а в Роздільнянському районі також уламками під час збиття зіпсована адмінбудівля, що не діє, та складське приміщення законсервованого об’єкта. Зайнялася пожежа. Її оперативно ліквідовано.
Люди не постраждали.

В Бериславському районі Херсонщини не вдалось уникнути влучання. В складських приміщеннях сталося займання, яке вже загасили.

Раніше Інформатор писав про те, що вночі 24 грудня ворог атакував територію України безпілотниками. Також повідомлялося про те, що ввечері 23 листопада українська ППО знищила над Дніпропетровською областю 4 ворожих безпілотники.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору