Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

21 дрон та три ракети: ворог масово атакував Україну з повітря

Вночі 29 листопада війська рф масово атакували територію України з повітря. Бив безпілотниками та керованими ракетами. Українська ППО спрацювала на “відмінно”.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 29 листопада 2023 року війська рф атакували Україну ударними БпЛА типу «Shahed» з Краснодарського краю та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини.

Випустили 21 ударний БплА «Shahed-136/131» та 3 керовані авіаційні ракети Х-59.
Вдарили безпілотниками по Хмельницькій області. Ракети спрямували на південь країни.

До відбиття повітряного нападу залучено винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

В результаті бойової роботи усі ворожі ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей.Також ліквідовані дві керовані авіаційні ракети над Миколаївською областю. Третя ракета не досягла бажаної цілі.

Раніше Інформатор писав про те, що ворог атакував Україну дронами та скерував повітряні кулі. Також повідомлялося про те, що війська рф масово атакували Дніпропетровську область безпілотниками. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору