Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жорстоко вбили безпритульну і зняли на відео: банді підлітків з Дніпропетровської області загрожує довічне ув’язнення

Семеро хлопців віком від 14 до 19 років вбили безпритульну жінку та намагалися вбити чоловіка. Крім того, свої звірства підозрювані знімали на відео. Хлопців затримали, адже на їх рахунку можуть бути й інші аналогічні злочини. Їм загрожує довічне ув’язнення.

Повідомляє Інформатор із посилання на поліцію Дніпропетровської області.

Жорстоке вбивство сталося в ніч з 2 на 3 грудня у Дніпрі. Нападники помітили безпритульну жінку у покинутій будівлі, побили її та завдали чимало ножових поранень, внаслідок яких потерпіла померла.

Цієї ж ночі підозрювані побили чоловіка, який мешкав у недобудові. З побоями і травмами потерпілому вдалося втекти. Він добіг до автозаправки та попрохав викликати йому швидку допомогу.

Також вони можуть бути причетні до побиття безхатька в укритті.

В ході слідства правоохоронці оглянули місця злочинів та встановили маршрут руху нападників. Також в телефоні одного з підозрюваних правоохоронці виявили фрагменти відео, на яких зафіксовані злочини. Під час розслідування поліцейські встановили всіх учасників подій.

Бандою затриманих може керувати 23-річний дніпрянин, який наразі знаходиться у в’язниці за вбивства і розбійний напад. Спілкувалися злочинець із бандою через месенджер, де пропагувалось насилля. Туди ж фігуранти скидали відео вчинених злочинів. В його камері проведено обшук та вилучено мобільний телефон.

Наразі правоохоронці затримали сімох нападників. Двох підозрюваних затримали на Донеччині. Їм повідомили про підозру в умисному вбивстві, скоєному з хуліганських мотивів. Їм загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Раніше Інформатор повідомляв про вбивство жінки на Східному. Також ми писали, що біля під’їзду у Кривому Розі померла жінка.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору