Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вбив, бо стогнала: у Дніпропетровській області пенсіонер на смерть забив старшу сестру

17 грудня у місті Кам’янському сталося моторошне вбивство. 64-річний пенсіонер на смерть забив старшу сестру. Причиною вбивства він назвав те, що хвора родичка стогнала і тим заважала йому відпочивати.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 17 грудня, близько 08:20, поліцію повідомили про те, що в одній із квартир у Кам`янському чоловік вбив жінку. На місце події прибула слідчо-оперативна група. У ході огляду на тілі були виявлені сліди побиття. За результатами судово-медичної експертизи з’ясувалося, що смерть жінки настала внаслідок отримання численних травм.

Поліцейські встановили, що побив загиблу її 64-річний рідний брат, який проживав з нею в одній квартирі. Родичі посварилися через те, що хвора сестра стогнала, чим заважала братові відпочивати. Чоловіка це розлютило. Він схопив дерев’яну палицю та почав нею та кулаками бити рідну людину. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Чоловіка затримали. Йому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області чоловік вбив знайомого молотком для відбивних. Також повідомлялося про те, що рецидивіст на смерть забив товариша по чарці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору