Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Допоміг, а потім пограбував: у Дніпропетровській області чоловік підвіз жінку і відібрав в неї гаджет

У Дніпропетровській області пізно ввечері жінка йшла по узбіччю дороги. Вона поверталася додому. Поруч зупинилася автівка. Водій запропонував незнайомці підвезти її. Жінка погодилася. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, це сталося поблизу міста Синельникове. 15 грудня близько 21:45 жінка поверталася додому. Вона йшла узбіччям дороги, коли поруч зупинилася автівка. Водій запропонував підвезти незнайомку, а коли довіз до села, жінка вийшла з машини та почала шукати у сумочці гаманець, аби розплатитися за допомогу. У цей час чоловік підійшов до неї ззаду та почав душити, вимагаючи віддати мобільний телефон. Після того, як гаджет виявився у руках нападника, він втік з місця злочину.

Жінка одразу звернулась до поліції та надала детальні прикмети кривдника. Поліція розшукала та затримала, причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 48-річний місцевий житель. Йому повідомлено про підозру. У разі доведення вини зловмиснику погрожує до 10 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі підліток пограбував торговельний павільйон. Також повідомлялося про те, що у Металургійному районі Кривого Рогу чоловік пограбував двох жінок прямо посеред вулиці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору