Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Випускник Криворізького ліцею отримав Президентську стипендію: за які досягнення

У будівлі Київського Політехнічного Інституту ім. Сікорського проходив збір лауреатів та лауреаток президентської стипендії Президента України. Зібралися 270 переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт. На цьому заході Президентську стипендію отримав учень Криворізького ліцею.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізький ліцей №71.

Данил Рудяк став переможцем ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Мала академія наук України з дослідженням на тему : “Трансформація світоглядних уявлень українців в контексті деколонізації: естетичний зріз”.

“Вітаємо нашого учня, Рудяка Данила, з отриманням Президентської стипендії!” – привітали учня вчителі ліцею.

Президентську стипендію щорічно призначають молодим людям, які виявляють глибокий інтерес до вивчення науки поза шкільною програмою, беруть участь у конференціях, перемагають в олімпіадах.

Цьогоріч серед переможців інтелектуальних змагань 168 стипендій отримали школярі 8–11 класів, 102 — студенти закладів вищої освіти України.

Раніше ми розповідали, що молода викладачка криворізького вишу встановила Національний рекорд. Писали, що 9-річний криворіжець виготовив рекордні 200 кг окопних свічок та що педагогиня з Кривого Рогу зустрілась онлайн з Першою леді України з приводу забезпечення вчителів ноутбуками.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору