Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Масована повітряна атака по Україні: скільки об’єктів знищено

Вночі 14 грудня війська рф з повітря атакували територію України. Вдарили ударними безпілотниками та зенітними керованими ракетами. Чудово спрацювала ППО.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ, вночі 14 грудня війська рф атакували Україну ударними БпЛА та зенітними керованими ракетами С-300.

Шість ракет випустили близько опівночі з тимчасово окупованої Херсонщини у напрямку Миколаївської та Херсонської областей.

Ударними безпілотниками ворог почав атакувати з 19:00 13 грудня. Пуски здійснювались хвилями з Криму та Краснодарського краю. Загалом зафіксовано пуски 42 ворожих ударних БпЛА. Вдарили по Одеській області.

До відбиття повітряного нападу були залучені зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та інших складових Сил оборони України.

Захисникам неба вдалось збити 41 із 42 ударних безпілотників. Переважну більшість – в Одеській області.

Раніше Інформатор писав про те, що вночі 11 грудня війська рф з повітря атакували територію України. Раніше повідомлялося про те, що війська рф масово атакували Дніпропетровську область безпілотниками. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору