Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Від поранень в лікарні помер боєць з Кривого Рогу

27 листопада 2023 року помер боєць з Кривого Рогу Максим Келип. Серце захисника зупинилося у Богуславській центральній лікарні. У цивільному житті Максим Келип працював на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”. На військову службу чоловіка призвали у квітні 2022 року.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Максим Келип працював на “АрселорМіттал Кривий Ріг” у 2000 році. У залізничному цеху № 2 транспортного департаменту він спочатку був помічником а згодом став машиністом тепловозу. Останнім часом Максим працював на залізничній станції Східній.

«Талановитий, перспективний працівник, зі щирим та добрим серцем, чистою і світлою душею, відкритою усмішкою. Це все про Максима Келипа. На Максима завжди можна було покластися, він дотримувався слова, підтримував та допомагав у будь-яких справах, був надійним другом, завжди готовим прийти на допомогу», – говорить Дмитро Скобєдін, в.о. старшого майстра ЗЦ № 2.

Підприємство висловлює щирі співчуття родині Максима та його друзям.

Раніше Інформатор писав про загибель на війні гірника з підприємства “Суха Балка”. Також ми писали, що під Бахмутом загинув санітар-стрілець з Криворізького району

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору