Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Ювелірні тренди 2024: чим себе прикрашати наступного року?

Якщо ви вже підшукуєте для себе сережки чи жіночі золоті браслети Minimal на наступний рік, але не знаєте, чому віддати перевагу, ця стаття для вас. Світ ювелірного мистецтва щороку приносить із собою цікаві тенденції та інновації, що оформлюють унікальний стиль та погляд на красу. 

Очікувані ювелірні тренди на 2024 рік є захоплюючими, натхненними та сповненими характеру. Дизайнери та майстри створюють прикраси, в яких поєднуються сучасні тенденції, естетика минулого та інноваційні матеріали.

Пориньмо у хвилюючі перспективи та розглянемо, що приготував для нас 2024 рік у сфері моди та стилю в ювелірних прикрасах.

Металеві браслети

Браслет — проста, але потужна прикраса. Ви можете вибрати нудне вбрання, наприклад, светр і джинси, і повністю перетворити його за допомогою одного-двох браслетів. 

Такі дизайнери, як Chloé та Tory Burch, закріпили моду на браслети-манжети, дозволивши їм зайняти своє місце на подіумі. Вам достатньо єдиного екземпляра такої прикраси, щоб закріпити цей тренд.

Прикраси з природними мотивами 

Замість яскравих квітів 60-х з 2023 року у 2024-му будуть представлені більш тонкі, складні квіткові або пелюсткові деталі у каблучках, браслетах, намистах та сережках. Витончені візерунки в прикрасах додають їм нотку елегантності. Це вплив Едвардіанської епохи, в якій центральне місце займали хитромудрі квіткові деталі і форми, натхненні природою. Обирайте ювелірні вироби, що імітують флористичні форми та візерунки, щоб виглядати модно.

Ефектні сережки з підвісками

Сережки з підвісками зберігають свою популярність, при цьому акцент робиться на помітних дизайнах. Це можуть бути різноманітні форми і камені, що надають прикрасам додатковий  WOW- ефект. Прикрашайте себе такими сережками під час вечірніх та святкових заходів.

Яскраве золото у стилі ар-деко 

Також у новому році стануть актуальними ювелірні вироби у стилі ар-деко із яскравим золотом. Вони відрізняються дизайном, натхненним 1920-ми та 1930-ми роками. Це про гладкі, чисті лінії, геометричні візерунки та сміливі акценти. Віддавайте перевагу незграбним ромбам у золотій оправі та контрастним малюнкам. В таких прикрасах ви будете виглядати розкішно та неповторно.

Ці тенденції обіцяють надати ювелірним виробам нового рівня стилю та елегантності у 2024 році. Обирайте ті прикраси, що ідеально вписуються у ваш образ та стиль.

Ювелірні прикраси Minimal

Нагору