Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

“Тихий вбивця” ледь не забрав життя жінки з Дніпропетровської області

У період опалювального сезону не всі господарі заздалегідь попіклувались та провели профілактично-підготовчі роботи своїх опалювальних пристроїв та димоходів. Так, у Новомосковську жінка надихалася чадним газом у власному будинку. Через отруєння, у 56-річної мешканки виникли судоми і вона почала втрачати свідомість. До жінки терміново виїхала бригада “швидкої”. 

Розповідає Інформатор із посиланням на медикиню Тетяну Єсич.

Прибувши на місце онука повідомила, що бабусю забрали з будівлі, де вона мешкала сама, з ознаками отруєння. До приїзду “швидкої” у 56-річної жінки було запаморочення, короткочасні судоми з втратою свідомості. На момент огляду постраждала вже була у тяжкому стані Після надання першої медичної допомоги в стані середнього ступеню тяжкості з діагнозом “Отруєння чадним газом” постраждалу доставили до лікарні.

Нехтуючи правилами безпеки, не слід забувати про “тихого вбивцю” – чадний газ, який може різко погіршити стан здоров’я, та навіть забрати життя за декілька хвилин”, – нагадують медики.

Раніше Інформатор розповідав, які ознаки отруєння чадним газом. Також ми писали, що від чадного газу у Дніпропетровській області ледь не загинула вся родина.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору