Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Сотні родин у Криворізькому районі залишилися без світла

З ночі 8 грудня у Дніпропетровській області почала вирувати негода. Через сніжний буревій багато мешканців залишилися без світла. Станом на 15:00 без електропостачання 11,4 тисячі осель у 91 населеному пункті. Попри складні погодні умови енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання в регіоні.

Повідомляє Інформатор із посиланням на ДТЕК Дніпровські електромережі.

8 грудня на Дніпропетровщині спостерігається погіршення погодних умов: ожеледь, налипання мокрого снігу, шквальні пориви вітру. Переважно, світло відсутнє у Синельниківському, Криворізькому та Нікопольському районах. Пошкоджено 33 повітряних лінії та знеструмлено 309 трансформаторних підстанцій.

“Робимо все можливе, аби усунути ці пошкодження якомога швидше. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК Дніпровські електромережі залучив 22 бригади  — 69 працівників та 27 одиниць техніки. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в домівки клієнтів”, – пишуть енергетики.

За прогнозами синоптиків, на території Дніпропетровської області зберігатимуться складні погодні умови, що відповідають І-му, жовтому, рівню небезпечності. Тож ймовірні нові відключення світла.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

Інформатор показав, як у Кривому Розі через негоду попадали дерева. Також ми писали, що негода “вбила” в Україні 10 людей, серед яких діти.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору