Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Вонка”, “Пограбування по-українськи”: які фільми показують у кінотеатрах Кривого Рогу

Все пройшло перше зимове свято – День Святого Миколая. Тому новорічний настрій вже завітав до усіх криворіжців. А щоб він ще був кращим, пропонуємо сходити до кінотеатру та подивитися яскраві стрічки на новорічну тематику.

Що показують у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Вонка

Фільм розповідає дивовижну історію про те, як шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні. Ця яскрава і винахідлива кіновистава познайомить глядачів з молодим Віллі Вонкою, повним ідей і рішуче налаштованим змінювати світ шматочок за шматочком.

Вонка

Загадковий світ роботів

У маленьких ведмежат зникла мама. Через багато років на виставці «Планета Роботів» ведмеді зустрічають незнайомку, яка була схожа на їхню зниклу матір. Тепер братам доведеться розкрити таємницю загадкового зникнення мами, і це розслідування переверне їхнє життя з лап на голову!

Загадковий світ роботів

Пограбування по-українськи

Алекс закохується у красуню. Для того, щоб вразити кохану і різко змінити своє життя, він вирішує пограбувати банк! Та, звичайно, пограбування йде не за планом і обертається непередбачуваними пригодами не тільки для головного героя, а й для всіх, хто опинився поруч.

Пограбування по-українськи

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Стрічка розповідає про молодого Коріолана з клану Сноу, що впав в немилість післявоєнного Капітолію.  Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, що зберегти життя, які під загрозою. Сноу об’єднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром та злом, Сноу вирушає в гонку з часом, щоб вижити і з’ясувати, чи стане він зрештою співочою пташкою, чи змією.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Наполеон

Володар премії «Оскар» Хоакін Фенікс у ролі культового французького імператора Наполеона Бонапарта

Епічна історія про тернистий шлях Бонапарта до влади, його тріумфальні злети та трагічні падіння, що сповна розкриє життя творця однієї з найбільших імперій світу.

Наполеон

Бажання

Історія розповідає про кмітливу дівчину-ідеалістку, яка загадує настільки сильне бажання, що на нього відгукується космічна сила – маленька кулька безмежної енергії. Щоб врятувати свій народ, вони протистоять лихому королю. Адже коли воля однієї сміливої людини поєднується з магією, можуть відбуватися дивовижні речі.

Бажання

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше ми розповідали, як зробити новорічний вінок. Писали, як змайструвати оригінальні новорічні поробки та як зробити новорічні обереги своїми руками.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору