Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як зробити новорічний вінок

Усі пам’ятають чудові вінки з ялинових гілок на дверях американських будинків у різдвяних фільмах. Такий вінок виглядає дуже святково і водночас елегантно, а його наявність створює святковий настрій. Якщо проявити кмітливість, то зробити різдвяний вінок можна з різних матеріалів – стрічок, мішури, ялинкових куль, з паперу, з сушених апельсинів, цукерок, з живих квітів і моху та інших матеріалів.

Інформатор розповість декілька варіантів виготовлення різдвяних вінків.

Як зробити новорічний вінок на двері з гілок:

Лоя цього віночка потрібно узяти вербові прути або основу з пінопласту, дріт, секатор, ялинові гілки, клейовий пістолет, шишки або новорічні прикраси на ваш смак.

Якщо вирішили робити вінок не на готовій основі, а зробити її самостійно з вербових прутів, то їх потрібно скрутити в кільце та обмотати дротом. Секатором необхідно розрізати великі ялинові гілки на дрібніші. Отримані гілки необхідно прикріпити до основи за допомогою дроту. Щоб гілки не стирчали їх можна обмотати нитками. Тепер можна прикрашати вінок. Обрані прикраси можна приклеїти або прикрутити дротом.

Вінок з гілок

Вінок з клаптиків:

На металевий каркас густо нанизати текстильні клаптики. Вони створять доволі оригінальну композицію.

Вінок з клаптиків

Вінок з ниток для в’язання

Вінок оригінальний

Вінок з сухофруктів та кориці

А також оригінальний ви різдвяного віночка на стіл тут.

Раніше ми розповідали, як створити новорічну снігову кулю разом з дітьми. Писали, як змайструвати оригінальні новорічні поробки та як зробити новорічні обереги своїми руками.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору