Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Україну знову накриє південний циклон: яку погоду він принесе

Багатосерійний погодний серіал “Південний циклон” продовжиться після короткої перерви. А це означає, що Україну знову очікують дощ, вітер та негода. Тому комунальним службам та й усім українцям треба бути до цього готовими.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на відомого метеоролога Наталку Діденко, з опадами в Україні 30-го листопада – пауза! Але нерви попсує ожеледиця, адже температура повітря на більшості території коливатиметься від 3 морозу до 3 тепла.

А вже 1 грудня “погодний серіал “Південний циклон” продовжиться. Він принесе мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, дощ, рвучкий вітер та потепління. На півдні України стовпчики термометрів піднімуться до +15 градусів.

Роботи у комунальників та надзвичайників знову стане більше. А щоб звести неприємності від погодних негараздів до мінімуму, звичайним громадянам краще по можливості не сідати за руль, користуватися громадським транспортом, а ще краще побути вдома.

Раніше Інформатор писав про те, що негода “вбила” в Україні 10 людей, серед яких діти. Також повідомлялося про те, що стали відомі наслідки негоди у Криворізькому районі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Альона Свірідова

Нагору