Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області в будинку вибухнула буржуйка: серйозно постраждала ціла родина

З настанням холодів у співробітників ДСНС та медиків додається роботи. Намагаючись зігрітися, люди нехтують правилами безпеки. Інколи це приводить до трагічних наслідків. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітника швидкої допомоги Юрія Липу, 22 листопада біля 20:00 в будинку одного з населених пунктів Павлоградського району вибухнула піч-буржуйка. В результаті сталася пожежа. Причиною вибуху стало нехтування правилами протипожежної безпеки.

На місце події виїхала лікарська бригада швидкої допомоги. Прибувши за вказаною адресою, медики з’ясували, що постраждала ціла родина з трьох осіб.

Реклама

У чоловіка 53 років виявлені великі термічні опіки обличчя, тулубу, верхніх та нижніх кінцівок (понад 70%) 2-3 ступені з проявами опікового шоку.

Інший член сім’ї отримав термічні опіки 1-2 ступені до 15% площі тіла.

Третя постраждала жінка отримала опік 1 ступеня та різану рану верхньої кінцівки. Вона після надання медичної допомоги відмовилася від госпіталізації.

Реклама

Двох постраждали чоловіків після надання екстреної медичної допомоги відвезли до лікарні. Один з постраждалих знаходиться у вкрай важкому стані.

В будинку через вибух буржуйки виникла пожежа

Двох чоловіків відвезли до лікарні

Медики та вогнеборці вкотре нагадують про необхідність дотримання правил протипожежної безпеки.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі через необережність загинуло немовля. Також повідомлялося про те,що у Дніпропетровській області у приватному будинку вибухнув котел опалення.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Реклама