Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф атакувала Київ чорними дронами: що про них відомо

Армія рф роблять безпілотні апарати невидимими для української ППО. Вони розфарбовують в чорний колір та покривають їх карбоном. Це ускладнює їх збиття.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг  за посиланням на Інформатор Україна.

Про це свідчать фотографії уламків БпЛА, що знаходять на місцях падіння після їх збиття. Також відповідні висновки зробили в Повітряних силах України.

Речник Повітряних сил України Юрій Ігнат стверджує, що росіяни і раніше робили вдосконалення тих безпілотних апаратів, що вони отримували “в базі” від Ірану. Також вдосконалюють ті машини, що вже виробляються потужностями військової промисловості рф.

“Використовують там композитні матеріали для світловідбиваючої поверхні. Зараз ми бачимо, що використали карбономатеріал. Карбон, який є поглинаючим матеріалом для радіолокаційного сигналу, і чорний колір – зрозуміло, чому”, – каже Юрій Ігнат.

Новий колір та фактура поверхонь “Шахедів” ускладнять роботу протиповітряної оборони. В темний час доби їх буде складніше побачити та ідентифікувати.

В ніч на 25 листопада бійцями Нацгвардії України було знищено якраз такий “Шахед” чорного кольору. Його уламки було продемонстровано, як приклад спроби маскування БпЛА в темну пору доби.

Раніше ми розповідали, що війська ППО України збили 11 ворожих дронів. Також писали, що випустили росіяни 75 дронів по Україні та скільки БПлА збили над Дніпропетровською областю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

 

Нагору